Johannesört

Johannesört är en ört som är ett populärt naturläkemedel mot bland annat nedstämdhet.

Johannesört är ett smart sätt att behandla lätt nedstämdhet och lindrig oro med. Johannesört är effektivt mot lätt nedstämdhet. Det fungerar inte mot depression eller andra depressionssjukdomar.

Lätt nedstämdhet och lindrig oro är normalt och nästan alla människor går igenom det någon eller några gånger i livet. Det försvinner av sig själv efter en tid men om man upplever det som jobbigt så kan johannesört lindra besvären. Johannesört hjälper även till vid så kallad höstdepression eller vinterdepression.

Johannesört ger för det mesta lindring och snabb effekt med få biverkningar. Det kan dock slå ut andra mediciner så det är viktigt att se till så att det inte påverkar någon annan medicin man tar. Det kan bland annat slå ut vissa P-piller. Vissa menar även att johannesört kan vara lindrande mot aids och HIV samtidigt som det slår ut många andra preparat mot sjukdomarna.

Johannesört har enligt vissa även en viss effekt mot alkoholism. Andra kan uppleva att johannesört gör alkoholruset skönare vilket gör att försiktighet är viktigt.

Johannesört har effekt mot flera bakterier och kan därför lindra vissa förkylningar eller andra bakterielle besvär. Det kan enligt vissa även lindra besvär i samband med PMS.

Köp Johannesört Online

Lista med butiker som säljer Johannesört.
Svenskt Kosttillskott som är en av Sveriges största E-butiker som säljer kosttillskott, har produkten Relieve, en antistress-produkt som innehåller Johannesört.
Besök Svenskt Kosttillskott
Meny